След активно проучване и внимателен подбор на най-сериозните и

...
  След активно проучване и внимателен подбор на най-сериозните и
Коментари Харесай

Стефан Димитров от AirBG.info бе награден за „Личност в Новините“ за 2018 г.

 

След интензивно изследване и деликатен асортимент на най-сериозните и обилни персони, попадали в новинарския поток през м.г., екипът на Novinite.com избра посредством гласоподаване „ Личност в Новините “ за 2018 година Така се стигна и до награждаването, което се случи по време на банкет в централата на M3 Communications Group – компанията, одобрен водач в региона на връзките с обществеността у нас и в Източна Европа.

Наградата „ Личност в новините “ за 2018 година получи Стефан Димитров, който стои зад плана АirBG.info. Инициативата стои зад провокирането на разговора и интензивностите сред гражданското общество и институциите в София и страната във връзка с опазването чистотата на въздуха и околната среда. Призът му бе връчен от изпълнителния шеф на Novinite Group Даниела Кетенлиева.



Това е тематика, която визира всички ни и платформа като AirBG.info е забележителна стъпка към по-здравословна среда и метод на живот. Целта ни е да покрием всички обитаеми места в страната и във всяко да има измервателни станции, които да демонстрират в какво положение е въздухът там. Това ще ни разреши да знаем равнищата на фините прахови частици и други във всеки един миг “, описа Стефан Димитров.

Novinite.com (Sofia News Agency), част от Novinite Media Group, е най-голямата българска англоезична медия, която предлага вести в действително време, ревюта, изявленията и разбори на събития в България, ориентирани към задграничната читателска публика.

Novinite.com (Sofia News Agency) е учредена през 2001 година от българския публицист, предприемач и PR специалист Максим Бехар.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР